"Neden Icardi ile imzalamıyorsun?"

Video yükleniyor...

İtalya Serie A'da bu sezon gösterdiği performansla beklentilerden uzak kalan ve özellikle gol yollarında sıkıntı yaşayan Milan için flaş bir öneri ortaya atıldı. 

La Gazzetta dello Sport'ta yazan gazeteci Sebastiano Vernazza, Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen Mauro Icardi'yi, "Neden Icardi ile imzalamıyorsun?" Milan'a önerdi. 

Giroud'nun artık Milan'dan ayrılması gerektiğine dikkat çeken Vernazza, RB Leipzig forması giyen Benjamin Sesko ve Lille forması giyen Jonathan David'in takımın ilgilendiği isimler olduğunu ancak bu oyuncuların Milan'a katılma ihtimalinin düşük olduğunu ifade etti. 

"Pioli'yi de tanıyor"

Vernazza, geçmişte de Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli ile çalışan Mauro Icardi'nin kırmızı siyahlı için en uygun isimlerden biri olduğunu vurguladı. 

Icardi'nin Milano kentini tanımasının da oyuncunun adaptasyon sürecine sokmayacağı vurgulanan yazıda, İtalyan ekibinin harekete geçmesi gerektiğinin ve çok fazla verim alınabileceğinin altı çizildi. 

64 maça çıktı

Geçtiğimiz sezon başında kiralık, sonrasında ise bonservisi ile Galatasaray'a geçen Mauro Icardi, sarı kırmızılı forma ile toplamda çıktığı 64 maçta 46 gol ve 19 asistlik performans göstermişti. 

Geçmişte formasını giydiği Inter ile 219 maça çıkan Arjantinli golcü, 124 gol ve 29 asistlik katkı sağlamıştı. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN