Galatasaray'da yıldızlar imzayı attı

Galatasaray'da yıldızlar imzayı attı
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, kaptan Fernando Muslera, Barış Alper Yılmaz, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı ve Lucas Torreira ile yeni sözleşme imzaladı. 

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, imza töreni sırasında açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in imza törenindeki açıklamaları şu şekilde:

"Muslera, sadece sahada gösterdiği performansla değil, efendiliğiyle de tüm spor severlerin gönlünde taht kurmuş birisidir. Muslera 13 senedir sarı-kırmızılı forma için ter akıtmış, bir gün bile mücadeleden kaçmamış, takımımızın en önemli liderlerinden biridir. Bir yabancı değil, bizden biri. Kendisiyle sözleşme konusunda çok kısa konuştuk. İkiletmedi "Sen ne diyorsan, öyledir" dedi. İlerleyen süreçte camiamızın içinde devam etmesini planlıyoruz. Kendisine teşekkür ediyorum."

Lucas Torreira takımımızın enerji küpü, orta sahamızın dinamosu. Lucas Torreira'nın başarımızda çok büyük katkısı var. Terinin son damlasına kadar mücadele ettiğine eminiz. Sana güveniyoruz, hep böyle devam etmeni istiyoruz. Seni çok seviyoruz.

Abdülkerim Bardakcı... Önünde uzun başarılı yıllar var. Sana da büyük bir teşekkürlerimi gönderiyorum.

Kaan Ayhan kardeşim, her zaman göreve hazırdır. İhtiyaç olduğunda her pozisyonda oynayıp, aklını ve kalbini kullanan çok değerli bir sporcumuz. Kısa sürede yıllardır bu takımın formasını giyiyormuşçasına bir performans sergiledi. Kendisine teşekkür ediyorum.

Barış Alper Yılmaz, Türk futbolunun son dönemdeki yükselen yıldızı. Artık sokaklarda top oynayan çocuklar gol attıktan sonra artık Barış Alper diye sevinmeye başladı. Bu azminden en ufak bir parça bile kaybetmemeni diliyorum."