İsmail Kartal'dan derbi öncesi değişiklik sinyali

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Fenerbahçe, Sivas deplasmanından bir puanla ayrılarak şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı.

Puanını 86'ya yükselten fakat lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düşen sarı-lacivertlilerde teknik heyet, kalan 5 haftayı hatasız geçme adına planlarını yapıyor.

Bu sezon şampiyon olarak 10 yıllık Süper Lig hasretini dindirmek isteyen Fenerbahçe, 11 gün içinde önce Turkcell Süper Kupa, daha sonra ise Avrupa Konferans ligi hedefinden uzaklaşmıştı. 

Son dönemde camiadan ağır eleştiriler alan İsmail Kartal'ın kritik Beşiktaş derbisi öncesi takımda bir dizi değişikliklere gitmesi ve farklı oyunculara şans vermesi bekleniyor.

Sarı-lacivertliler, taraftarı önünde Beşiktaş'ı mağlup ederek rakibinden ligin ilk yarısındaki gibi 3 puan almayı hedefliyor.

Öte yandan Fenerbahçe'de 7 futbolcu kritik maçlar öncesi kart ceza sınırında bulunuyor. Mert Müldür, Rodrigo Becao, Dusan Tadic, Ferdi Kadıoğlu, Cengiz Ünder, Edin Dzeko ve Michy Batshuayı sarı kart görmeleri halinde bir sonraki karşılaşma öncesi cezalı duruma düşecek.

86 puanla şampiyonluk yarışını sürdüren İsmail Kartal'ın öğrencileri kalan haftalarda sırasıyla Beşiktaş, Tümosan Konyaspor, Mondihome Kayserispor, Galatasaray ve İstanbulspor'la mücadele edecek.