Zidane'dan 'men' açıklaması

Video yükleniyor...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Chelsea arasında oynanacak yarı final ilk maçı öncesi iki takımın teknik direktörleri Zinedine Zidane ile Thomas Tuchel, kameraların karşısına geçti. İki teknik adamın da gündeminde zorlu mücadele kadar, Avrupa Süper Ligi projesi, Şampiyonlar Ligi formatı ve Ceferin'in Madrid ekibi için yaptığı 'men' açıklaması vardı.

Chelsea Menajeri Tuchel, 32 yerine 36 takımla düzenleneceği duyurulan Devler Ligi'nde daha çok maç oynanacak olmasını anlamakta güçlük çektiğini söyledi. Sitemkar ifadeler kullanan Alman çalıştırıcı, "Formatı değiştirirken ne biz teknik direktörlere ne de futbolculara bir şey sormadılar. Daha çok maçın oynanacak olması kalitenin artacağı anlamına gelmiyor. Bu durumdan hiç memnun değilim" dedi.

Real Madrid Teknik Direktörü Zidane ise Avrupa Süper Ligi'nden ayrılmamaları sebebiyle UEFA'dan ceza alma olasılıklarını değerlendirdi. UEFA Başkanı Ceferin'in konuyla ilgili yorumuna atıfta bulunan Zidane, "Önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi'nde olmayacağımızı düşünmek bana çok saçma geliyor. Söyleyecek başka kelime bulmakta zorluk çekiyorum. Biz maçımıza odaklanacağız, zaten daha ötesini kontrol edemiyoruz" diye konuştu.