UEFA'dan hakemlerimize görev

UEFA'dan hakemlerimize görev
FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Portekiz'in Braga ile Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımları arasında 8 Aralık Perşembe günü oynanacak maçta görevlendirildi.

Türkiye Futbol Federasyonunun açıklamasına göre Braga Stadı'nda TSİ 19.00'da başlayacak karşılaşmada Palabıyık'ın yardımcılıklarını, Cem Satman ve Ceyhun Sesigüzel yapacak.

Ekrem Kan'ın dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemliklerini ise Alper Ulusoy ve Yaşar Kemal Uğurlu üstlenecek.

Astra Giurgiu-Roma maçı Hüseyin Göçek'in
FIFA kokartlı hakem Hüseyin Göçek, Romanya'nın Astra Giurgiu ile İtalya'nın Roma takımları arasında 8 Aralık Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi E Grubu müsabakasını yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Romanya'nın başkenti Bükreş'teki Ulusal Arena'da TSİ 21.00'de başlayacak karşılaşmada düdük çalacak Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak.

Serkan Ok'un dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Mete Kalkavan ve Tolga Özkalfa olacak.