Trabzonspor'da hedef Hamsik ve Saracchi

Video yükleniyor...

Yeni sezon hazırlıklarına hızlı bir giriş yaparak Bruno Peres ve Gervinho'yu kadrosuna katan Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Birçok isimle temaslarını sürdüren bordo-mavililerin gündemindeki isimlerin başında yıldız orta saha Marek Hamsik yer alıyor.

Trabzonspor, Gervinho ve Bruno Peres gibi uzun yıllar İtalya'da forma giymiş Marek Hamsik'i kadrosuna katmak için ısrarını sürdürüyor. 12 yıllık Napoli kariyerini 2019'da sonlandırarak Çin'e transfer olan ve geride kalan sezonu Göteborg'da noktalayan Slovak yıldız için tüm şartlar zorlanıyor. Bordo-mavili yönetim, Abdullah Avcı'nın da kadrosunda görmek istediği 33 yaşındaki yıldız için teklifini artıracak.

Saracchi'ye kiralık yolu kapalı

Öte yandan bordo-mavili kulübün gündemindeki bir diğer isim ise Marcelo Saracchi.

Marlon ile yolların ayrılmasının ardından sol bek için arayışlara başlayan Karadeniz ekibi, son iki sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren Saracchi'yi kadrosuna katmak istiyor.

23 yaşındaki futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Leipzig ile temasa geçen Trabzonspor yönetimi, yüksek bonservis bedeli nedeniyle kiralık formülüne yönelirken, Alman ekibinin bu teklife sıcak bakmadığı öğrenildi.