Stefano Denswil: "Bu futbolun bir parçası değil..."

Stefano Denswil: "Bu futbolun bir parçası değil..."
Trendyol Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Mücadele 3-2'lik Fenerbahçe galibiyeti ile tamamlanırken, mücadele sonrasında yaşanan olaylar gündeme oturdu.

TRABZONSPOR - FENERBAHÇE MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Trabzonsporlu futbolcu Stefano Denswil, maç sonrasında yaşadıklarını anlattı. 

De Telegraaf'a konuşan Denswil, "Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan bir maç ister Trabzon'da ister İstanbul'da oynansın, her zaman çok gergin geçer. Bunun sebebi ise Fenerbahçe'nin bizim ezeli rakibimiz olması... Ancak bu maçtaki kadar zehirli bir atmosferi daha önce hiç yaşamamıştım." ifadelerini kullandı. 

"Olaylar başladığı sırada..."


Denswil, "Oyuncularımız tehdit hissetmedi çünkü taraftarlar provokatif Fenerbahçeli oyuncuları arıyordu. Görüntüler, birinin korner bayrağını alıp bir oyuncunun peşinden gittiğini ve yerde bir bıçak olduğunu gösteriyor. Olaylar başladığı sırada neredeyse soyunma odasındaydım. Kısa sürede sahada onlarca taraftar vardı. Tabii ki olayları yatıştırmaya çalıştım. Trabzonsporlu futbolcuların Fenerbahçeli futbolcuları güvenli bir şekilde soyunma odasına götürmeye çalıştığını gösteren videolar da var." dedi. 

Surinamlı stoper, "Böyle bir anda kendi güvenliğinizi de korumanız gerekiyor. Bu yüzden geç kaldığım için bir noktada içeri gitmeye karar verdim. Bu futbolun bir parçası değil ve bunu görmek istemezsiniz." diye konuştu.

2021/22 sezonunun başında Trabzonspor'a katılan Denswil, bordo mavili forma ile çıktığı 79 maçta 2 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler


TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN