Simon Kjaer'den transfer itirafı: "Reddettim"

Simon Kjaer'den transfer itirafı: "Reddettim"
İtalya Serie A ekiplerinden Milan'da forma giyen eski Fenerbahçeli futbolcu Simon Kjaer, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Bold'a konuşan Kjaer, "Milan'da olmak istediğim yerdeyim. Burada kendimi çok iyi hissediyorum. 4 yıl önce geldiğim zaman yedinci veya sekizinci sıralardaydık. Şimdi ise her sezon Şampiyonlar Ligi'ne gidiyoruz. Eğer Milan'da kalabilirsem çok mutlu olurum. Şayet Milan olmazsa, ailemle birlikte ne istediğimi özgürce seçebilirim. Bu konuda bir endişem yok." dedi. 

"Teklifleri reddettim"

Suudi Arabistan'dan transfer teklifi aldığını itiraf eden Danimarkalı stoper, "Daha önce Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri reddettim. Bunu yapmamın altında birçok neden var. Her şeyden önce olmak istediğim yerdeyim. Milan'da çok güzel bir hayatım var. Ailemle birlikte birçok kez yer değiştirdik. İtalya ise evimiz oldu. En uzun süre yaşadığımız ve en çok eğlendiğimiz yer burası... Bu durum tüm ailem için geçerli." şeklinde konuştu. 

2019/20 sezonunun devre arasında kiralık, sonrasındaki sezon ise bonservisiyle Milan'a katılan 34 yaşındaki futbolcu, kırmızı siyahlı forma ile çıktığı 118 karşılaşmada 1 gol ve 3 asistle oynadı. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN