ÖZET | Siltaş Yapı Pendikspor 1-2 Mondihome Kayserispor

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 34. hafta mücadelesinde Siltaş Yapı Pendikspor ile Mondihome Kayserispor karşı karşıya geldi. Mondihome Kayserispor, sahadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı. 

Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri Boa Morte ve Bourabia kaydetti. Siltaş Yapı Pendikspor'un tek golü ise Badou Ndiaye'den geldi. 

Penaltı kararı iptal edildi

Mücadelenin 55. dakikasında gelişen Mondihome Kayserispor atağında Nazon yerde kaldı ve maçın hakemi Zorbay Küçük penaltı düdüğünü çaldı. Sonrasında VAR incelemesi yapılırken, pozisyon serbest vuruşa döndü. Sarı kırmızılı takımın yıldız futbolcusu Bourabia ise serbest vuruştan golünü buldu.

Siltaş Yapı Pendikspor'un golü VAR'a takıldı

Karşılaşmanın 75. dakikasında ise Siltaş Yapı Pendikspor Thiam ile golü buldu ancak maçın hakemi Zorbay Küçük, VAR incelemesi sonrasında elle oynama gerekçesiyle golü iptal etti.

Mondihome Kayserispor 10 kişi kaldı

Mondihome Kayserispor'a galibiyeti getiren golü kaydeden Bourabia, 90. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla birlikte Mondihome Kayserispor puanını 40'a yükseltti ve küme düşme yarışında haftayı avantajlı kapattı. Siltaş Yapı Pendikspor ise 30 puanda kaldı ve ligin 19. sırasında kaldı. 

Önemli Anlar

7. dakikada Pendikspor öne geçti. Kullanılan serbest vuruşta ceza sahası içinde yükseklik kazanan topa Ndiaye altı pas önünde çok sert vurdu, meşin yuvarlağı ağlara yolladı. İzlemek için tıklayın!

31. dakikada gelişen Pendikspor atağında, sağ kanatta topla buluşan Erdem'in altı pas önüne yaptığı ortada Umut Nayir kafayı vurdu, meşin yuvarlak az farkla üstten dışarıya çıktı. 
İzlemek için tıklayın!

45+2 dakikada Kayserispor beraberliği yakaladı. Cardoso'nun sağ kanattan kullandığı kornerde arka direkte Boa Morte kafayı vurdu, meşin yuvarlak ağlara gitti. İzlemek için tıklayın!

55. dakikada gelişen Mondihome Kayserispor atağında Nazon yerde kaldı ve penaltı kararı çıktı. Maçın hakemi Zorbay Küçük, VAR incelemesi sonrasında pozisyonu serbest vuruşa çevirdi. İzlemek için tıklayın!

56. dakikada Mondihome Kayserispor'un kazandığı penaltı vuruşunda topun başına geçen Bourabia, topu ağlara yolladı. İzlemek için tıklayın!

70. dakikada ev sahibi ekibin etkili atağında Emeka Eze, net fırsatta golü bulamadı. İzlemek için tıklayın!

75. dakikada gelişen Siltaş Yapı Pendikspor atağında Mame Thiam topu rakip filelere yolladı ancak pozisyon VAR incelemesi sonrasında elle oynama sebebiyle gol değeri kazanmadı. İzlemek için tıklayın!

Mücadelenin 89. dakikasında Mondihome Kayserispor forması giyen Mehdi Bourabia, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. İzlemek için tıklayın!

Siltaş Yapı Pendikspor: 1 - Mondihome Kayserispor: 2

Stat: Pendik

Hakemler: Zorbay Küçük, Mehmet Kısal, Mehmet Akıncık

Siltaş Yapı Pendikspor: Burak Öğür, Erdem Özgenç (Dk. 69 Eze), Alpaslan Öztürk, Murat Akça, Sequeira, Gökcan Kaya, Ndiaye, Lusamba, Halil Akbunar (Dk. Dk. 69 Diaby), Thiam, Umut Nayir (Dk. 84 Erencan Yardımcı)

Mondihome Kayserispor: Bilal Bayazıt, Gökhan Sazdağı, Kolovetsios, Arif Kocaman (Dk. 77 Attamah), Hasan Ali Kaldırım (Dk. 46 Kartal Kayra Yılmaz), Shukurov, Bourabia, Boa Morte (Dk. 86 Ackah), Ramazan Civelek, Cardoso, Nazon (Dk. 90+1 Baran Ali Gezek)

Goller: Dk. 7 Ndiaye (Siltaş Yapı Pendikspor), Dk. 45+2 Boa Morte, Dk. 56 Bourabia (Mondihome Kayserispor)

Kırmızı kart: Dk. 90 Bourabia (Mondihome Kayserispor)

Sarı kartlar: Dk. 60 Shukurov, Dk. 86 Attamah (Mondihome Kayserispor), Dk. 80 Lusamba (Siltaş Yapı Pendikspor)

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN