Serie A'da şölen gibi gün!

Video yükleniyor...

Serie A'da gözler 29. haftaya çevrildi. Milli mesai dönüşü tüm karşılaşmalar 3 Nisan Cumartesi günü oynanacak!

İtalya'da şölen gibi futbol günü, 13:30'da oynanacak olan Milan Sampdoria karşılaşması ile başlayacak. Uzun süre sakatlıklarla boğuşan Milano temsilcisinde Calabria'nın dışında eksik kalmadı. Bu mücadele, beIN SPORTS HD4 ekranlarından futbol severlerle buluşacak.

Üst üste aldığı kötü sonuçlarla Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını tehlikeye atan Juventus ise Torino deplasmanında zorlu bir derbi sınavı verecek. Futbolseverler, 19:00'da başlayacak derbi mücadelesini beIN SPORTS HD3'ten izleyebilecek.

Devler Ligi'ne katılma mücadelesi veren diğer takımlardan Atalanta'nın Udinese'yi ağırlayacağı maç saat 16:00'da başlayacak ve beIN CONNECT üzerinden takip edilebilecek. Napoli'nin küme düşmesi neredeyse kesinleşen Crotone ile oynayacağı mücadeleyi ise saat 16:00'da, beIN SPORTS HD3 ekranlara taşıyacak.

Haftanın sonucu merakla beklenen bir diğer maçında ise Sassuolo, Devler Ligi yarışı veren Roma'yı konuk edecek. Bu mücadele saat 16:00'da başlayacak ve beIN SPORTS HD4'ten naklen takip edilebilecek.

Sassuolo ile oynayacağı karşılaşma, koronavirüs vakaları sebebiyle ertelenen lider Inter, Serie A'ya Bologna deplasmanıyla dönüyor. En yakın takipçisi Milan'ın 6 puan önünde bulunan Inter, bu karşılaşmayı kazanarak liderliğini perçinlemek istiyor. Saat 21:45'te başlayacak bu mücadele, beIN SPORTS HD4'ten naklen yayımlanacak. 

İşte Serie A'nın yayın ekranı...