"Sadece biraz eğleniyorduk"

"Sadece biraz eğleniyorduk"
İngiltere Lig Kupası 2020-2021 sezonu 4. turunda normal süresi 1-1 sona eren karşılaşmada Tottenham, Chelsea'yi penaltılarda 5-4 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Maç esnasında meydana gelen bir pozisyonun ardından Tottenham Menajeri Jose Mourinho ve Chelsea Menajeri Frank Lampard, kameralara da yansıyan kısa süreli bir tartışma yaşadı.

Mücadelenin sonunda bu tartışmanın neden yaşandığıyla ilgili kendisine yöneltilen soruya Mourinho, "Frank'e karşı olan hislerim, birbirimize sarf ettiğimiz sözlerden çok daha önemli. Oyunculuk döneminde bana verebileceği maksimum katkıyı verdi, dolayısıyla bunu asla unutmam. Onu bir oyuncu, arkadaş ve profesyonel olarak çok seviyorum. O esnada ağzımdan çıkanlar genç ve yetenekli bir antrenöre karşı yaşlı bir antrenörün görüşleriydi. Oyuncuların kaybederken bize ihtiyaçları var, kazanırken saha kenarındaki kahramanlar olmamıza gerek yok. Bir önceki maçta 3-0 geride olduklarında onun adına üzülmüştüm, çünkü gerçekten üzgün ve sessiz bir şekilde koltuğuna gömülmüştü. Futbol anlamında ise ona öğretecek hiçbir şeyim olamaz. Bu sadece bir görüştü: takımın kaybederken saha kenarına kadar gel, kazanırken ise sükunetini koru." cevabını verdi.

Aynı konuyla ilgili görüşlerini dile getirmesi istenen Lampard ise, "Sadece biraz eğleniyorduk, Jose'yle aramız gayet iyi. Hakemlerle, oyuncularıyla olduğundan daha fazla muhattap olduğunu söylüyordum, Jose'ye çok büyük bir saygım vardır. Maçın sonunda her şey tatlıya bağlandı ve bu asla değişmeyecek." ifadelerini kullandı.

İngiltere Lig Kupası'nda oynanan bu keyifli Londra derbisinin özetini izlemek için tıklayın!