Sacha Boey itirafı: "Bayern'de ilk 11'de oynayamayacak"

Video yükleniyor...

Ara transfer döneminde Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'dan rekor bonservis ücreti ile Bayern Münih'e imza atan ve yaşadığı sakatlıkla sahalardan uzak kalan Sacha Boey'nin Alman devinde geleceği şekilleniyor.

GOAL Almanya'dan Falko Bloeding, Sacha Boey'nin Bayern Münih'teki son durumunu aktardı. Bayern Münih'i yakından takip ettiği bilgisine yer verilen Bloeding, Boey hakkında şu ifadeleri kullandı:
 
"Dürüst olmak gerekirse, Sacha Boey konusunda karar vermek için çok erken olacaktır. Genel olarak Boey kötü bir başlangıç yaptı, buna hiç şüphe yok. Ama sakatlıklar onu kötü etkiledi. Sezonun geri kalanında Joshua Kimmich bir numaralı sağ bek olacak. Geleceğe yönelik olarak Kimmich'in yeri garanti değil çünkü sözleşmesi 2025 yılında bitiyor. Ayrıca başka sağ bek transferi olabileceğine dair söylentiler de var. Bu yüzden bence Sacha Boey için çok zor olacak. Gelecek sezon Bayern'de ilk 11'de oynayamayacak. Kiralanması bir olasılık. Ya da kalıp yeri için savaşmayı seçecek. Ancak şansının az olduğunu düşünüyorum.

Yıldız futbolcu, antrenman esnasında sakatlanmıştı. Bayern Münih ile sadece 2 maça çıkan Boey, bu iki maçta toplamda 109 dakika sahada kalmıştı.

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN
ALMANYA BUNDESLIGA ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN