Real Madrid ve Manchester City'den yarış! Yıldız ismin peşindeler

Video yükleniyor...

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam eden Real Madrid gözünü bir yıldıza daha kestirdi ve karşısına da bir rakip çıktı.

Orta sahasında Bellingham, Tchouameni, Camavinga, Arda Güler, Kroos, Modric, Valverde gibi yıldızları bulunduran Real Madrid, gelecek için yatırımlarına devam etmek isterken İngiltere'de yaşanan gelişmeler iştahını kabarttı. Manchester City ile Real Madrid yıldız oyuncu için yarışa girebilir.

Newcastle United'da forma giyen Bruno Guimaraes sezon sonunda takımdan ayrılabilir. İngiliz ekibinin Finansal Fair Play endişelerini azaltmak için oyuncu satması beklenirken 117 milyon Euro serbest kalma maddesi bulunan Bruno Guimaraes satılması ihtimal dahilinde olan başlıca adaylardan biri.

Dev yarış

İngiliz basınından HITC haberine göre tecrübeli oyuncular Luka Modric ve Toni Kroos'un Santiago Bernabeu'da belirsiz gelecekleriyle karşı karşıya olan Real Madrid oyuncu ile ilgileniyor. Yine İspanyol basınından da AS'ın haberine göre Manchester City oyuncuyla ilgilenirken rekor bir ücretle yıldız ismi kadrosuna katabilir.

Bu sezon Newcastle formasıyla 40 maça çıkan Bruno Guimaraes 3 gol atıp 7 asist yaptı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler