Real Madrid emektarlarının durumu belli oluyor! Gelecek sezon...

Real Madrid emektarlarının durumu belli oluyor! Gelecek sezon...
Gelecek sezon kadrosuna yapacağı transferler kadar iç transferlerle de ilgilenen Real Madrid'de emektar isimlerin geleceği belli olmak üzere.

Şampiyonlar Ligi'nde ve La Liga'da kendi adına keyifli bir haftayu geride bırakan Real Madrid önce Şampiyonlar Ligi'nde son şampiyon Manchester City'i turnuva dışına itip yarı finalde Bayern Münih ile eşleşti.

La Liga'da ise Barcelona'yı 3-2 yenen Madrid devi şampiyonluk yolunda büyük bir adım attı. Yaşananların ardından transferlere de odaklanılırken sezon sonunda sözleşmeleri bitecek Luka Modric ve Lucas Vazquez için ortaya yeni haberler çıktı.

Lucas Vazquez ile yola devam

Real Madrid'de yetişen ve uzun süredir takımda yer alan Lucas Vazquez, Barcelona maçında gösterdiği performans ile büyük beğeni toplamıştı. AS'ın haberine göre 32 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin bir yıl daha uzatılacağı öğrenildi. Real Madrid'in tecrübeli oyuncudan yararlanmak istediği gelen haberler arasında. Lucas Vazquez bu sezon 32 maça çıkarken 2 gol atıp 6 asist yaptı. 

Modric kalmak istiyor

Eflatun beyazlılarda tarihe geçen Luka Modric de Marca'nın haberine göre takımda kalmak istiyor. Oyuncunun yaşı da ilerlese de City ve Barcelona karşısında gösterdiği performans ile henüz emeklilikten uzak olduğunu gösterdi. Oyuncu hakkında henüz bir karar alınmazken şu anda hernahgi bir görüşme olmadığı da gelen haberler arasında. Aynı zamanda başta Dinamo Zagreb olmak üzere birçok takım Modric ile ilgileniyor.

beinsports.com.tr / Dış Haberler