Porto - Chelsea maçının tüm detayları!

Porto - Chelsea maçının tüm detayları!
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ilk maçları, çarşamba akşamı oynanacak iki karşılaşma ile tamamlanacak.

Porto ile Chelsea, İspanya'nın Sevilla kentindeki Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Zorlu maç saat 22:00'de başlayacak ve beIN SPORTS HD3 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Bir önceki turda büyük bir sürpriz yaparak Juventus'u saf dışı bırakan Portekiz temsilcisi, yarı final yolunda iyi bir skor almak için sahaya çıkacak. Son 16 sezonda 4. kez adını ilk sekize yazdıran Porta'da iki önemli eksik bulunuyor. Bu sezon tüm kulvarlarda 19 gol atan ve Juventus zaferinin mimarı Sergio Oliveira sarı kart, İranlı forvet Mehdi Taremi ise kırmızı kart cezası sebebiyle Chelsea karşısında forma giyemeyecek. Sakatlığını atlatan Pepe'nin ise kadroda olması bekleniyor.

Thomas Tuchel'in teknik direktörlük göreve gelmesinin ardından iyi bir çıkış yakalayan Chelsea, hafta sonunda Premier Lig'de West Bromwich karşısında aldığı 5-2'lik yenilgiyle taraftarını büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Mavi-beyazlılarda sakatlıklarını atlatan Rudiger, Pulusic ve Kante, karşılaşmanın 23 kişilik kadrosunda yer alıyor. Alman teknik adamın forvette Olivier Giroud'ya yer vermesi bekleniyor.

Muhtemel 11'ler

Porto'nun muhtemel 11'i: Marchesin; Manafa;, Mbemba, Pepe, Sanusi; Corona, Grujic, Uribe, Otavio; Diaz, Marega

Chelsea'nın muhtemel 11'i: Mendy; Azpilicueta, Christensen, Rudiger; James, Kovacic, Jorginho, Alonso; Mount, Giroud, Werner