Pogba'nın bonservisi belirlendi

Video yükleniyor...

Premier Lig ekibi Manchester United, sözleşmesinin son senesine giren ve eski kulübü Juventus'un yakın markajında olan Paul Pogba için 80 milyon euro bonservis bedeli belirledi.

İtalyan Corriere Dello Sport gazetesinde yer alan habere göre, Fransız yıldıza halen yeni bir sözleşme önermemiş olan İngiliz kulübünün, Juventus'un ilgisinin ardından oyuncuyu bu yaz satış listesine koymaya sıcak baktığı ifade edildi. 

Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri'nin takımda görmeyi çok istediği Pogba'nın transferinin, United'ın belirlediği bonservis bedeliyle birlikte gerçekleşmesi şimdilik zora girmiş gibi gözükürken, gazete konuyla ilgili önemli bir detaya daha yer verdi. 

Buna göre, 2012-2016 yılları arasında Juventus ile 4 Serie A şampiyonluğu kazanan 28 yaşındaki futbolcunun, İtalyan kulübündeki geleceği belirsizliğini koruyan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ile olası bir takas anlaşması yoluyla da Torino'nun yolunu tutabileceği ihtimaline de satırlarında yer veren Corriere Dello Sport, Juventus açısından transferin önündeki tek engelin, Cristiano Ronaldo'nun maddi yükü olduğunu bilgisinin altını çizdi.