Pochettino ve Marquinhos'tan kura değerlendirmesi

Video yükleniyor...

Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Mauricio Pochettino ile kaptan Marquinhos, Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih eşleşmesini değerlendirdiler.

Kura hakkındaki düşüncelerini dile getiren Pochettino, "Öncelikle Avrupa'nın en büyük 8 takımının katıldığı kurada yer aldığımız için çok mutluyuz. Bu maçlar, Şampiyonlar Ligi arenasında büyük takımlar arasında oynanacak olan büyük maçlar olacak. Özellikle tercih ettiğimiz bir takım yoktu. Son olarak finalde karşılaştığımız ve çok büyük bir kulüp olan Bayern Münih ile eşleştik. Bu eşleşme boyunca sahaya iyi bir performans yansıtacağımızı umuyorum. Eğer şampiyonluğa ulaşmak istiyorsanız, sürekli kendinizi geliştirmek ve Bayern Münih gibi şampiyonluk yaşamış üst düzey takımlara karşı mücadele etmek durumundasınız." ifadelerini kullandı.

Pochettino'nun ardından görüşlerini aktaran Marquinhos ise, "Kura başlamadan hemen önce antrenmanımız bitti ve izledik. Büyük bir maç daha... Ancak bu turnuvada yolun sonuna kadar gitmek istiyorsanız herhangi bir seçme şansınız yok. Büyük bir eşleşme oldu, onlarla son olarak finalde karşı karşıya gelmiştik. Bizim üzerimize düşen, gücümüzü göstermek ve turu geçmek. Tribünlerin boş olması çok üzücü bir durum. Çünkü biz gücümüzü taraftarlarımızdan alıyoruz. Bu da oldukça büyük bir fark yaratıyor. Ne yazık ki tribünde yer alamayacaklar. Eğer seçme şansımız olsaydı, elbette hem evimizde, hem de deplasmanda onların yanımızda olmasını isterdik. Ancak elimizdekiyle yetinmemiz, orada iyi bir maç çıkararak iyi bir sonuç almamız ve sahamızda da tur biletini cebimize koymamız gerekiyor." yorumunu yaptı.