Neymar'ın rekor gecesinde PSG şov!

Neymar'ın rekor gecesinde PSG şov!
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci haftasında ilk haftada Liverpool karşısında 90'da yediği golle dramatik bir mağlubiyet alan Paris Saint-Germain, sahasında Kızılyıldız'ı  6-1 mağlup etti. PSG sonuçla son 10 Şampiyonlar Ligi mücadelesinde 35 gole ulaştı.

Karşılaşmaya etkili başlayan Paris Saint-Germain, 20'de Neymar'ın harika frikik golüyle öne geçti. Golden sonra da ataklarına devam eden PSG, 22'de yeniden Neymar, 37'de Edinson Cavani, 41'de Angel Di Maria'nın golleriyle farkı ilk yarıda 4'e çıkardı. Devre arasına PSG 4-0 önde girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısının 70. dakikasında Kylian Mbappe'nin golüyle skoru 5-0'a getiren PSG, 74'te bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen Marko Marin'in golüne engel olamadı ve fark yeniden 4'e düştü. 

81. dakikada PSG'de Neymar bir kez daha sahneye çıktı. Kazanılan serbest vuruşta bir kez daha frikikten golünü atan Neymar hat-trick'i tamamladı ve skor 6-1'e geldi.

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam hat-trick yapan Neymar, 30 gole ulaşarak, Şampiyonlar Ligi'nde 30 golle en golcü Brezilyalı oyuncu olan Kaka'nın rekoruna ortak oldu.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve PSG ikinci haftada Kızılyıldız'ı 6-1'lik skorla farklı geçerken, ilk galibiyetini aldı.