Norveç Milli Takımı'nda Haaland şoku! Sahayı terk etti...

Video yükleniyor...

İngiltere Premier League ekibi Manchester City'nin yıldız golcüsü Erling Haaland, Norveç Milli Takımı'ndaki son antrenmanında sakatlandı.

İngiliz medyasından Sport Bible'nin haberine göre, Norveç Milli Takımı ile kampta olan 24 yaşındaki futbolcu gerçekleştirilen son idmanda bir sakatlık yaşadı ve bacağını tutarak sahayı terk etti.

Erling Haaland'ın ayağından yaşadığı sakatlık nedeniyle Aralık ve Ocak aylarında 12 maç kaçırdığına vurgu yapılan haberde, yıldız golcünün yeni bir rahatsızlık yaşamış olabileceği aktarıldı.

Pep Guardiola Haaland'ın ligin bir sonraki haftasında Arsenal karşısında hazır olmasını umut edeceğine dikkat çekilirken, bu mücadelenin şampiyonluk yarışı için hayati öneme sahip olduğu yorumuna yer verildi.

Bu sezon çıktığı 23 maçta 18 gol atan Haaland'ın son durumunun ise kısa zamanda netlik kazanacağı aktarıldı.   

İngiltere Premier Lig'de 64 puanla zirvede olan Arsenal, yine 64 puanlı Liverpool'un averajla önünde yer alıyor. Manchester City ise 63 puanla 3. sırada yer alıyor. 

Arsenal ve Manchester City 31 Mart Pazar günü 18.30'da karşı karşıya gelecek ve bu heyecan beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanacak.

Norveç Milli takımı ise 22 Mart Cuma günü Çekya ile karşılaştıktan sonra, haftaya Slovakya ile karşı karşıya gelecek.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN