Muhtemel 11'ler | Juventus - Porto

Video yükleniyor...

Şampiyonlar Ligi'nde ilk çeyrek finalistler belli oluyor! Devler arenasında son 16 turu ikinci ayağında Juventus, Porto'yu ağırlayacak.

Bu karşılaşma saat 23:00'te başlayacak ve beIN SPORTS HD1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak. Mücadelede Börn Kuipers düdük çalacak.

Portekiz'de oynanan ilk maçta Porto'ya 2-1 yenilen Juventus'ta hedef, turu lehine döndürmek. Serie A'da Inter ve Milan'ın ardında kalan Torino ekibi, Pirlo yönetiminde Şampiyonlar Ligi umutlarını diri tutmak istiyor.

İtalyan devinde Paulo Dybala'nın sakatlığı sürerken, Bentancur'un koronavirüs testi pozitif çıktı. Danilo ise kart cezası sebebiyle bu mücadelede forma giyemeyecek.

Juventus cephesinde gözler yine Cristiano Ronaldo'nun üzerinde olacak. Portekizli süperstara forvet hattında Lazio maçını 2 golle tamamlayan Morata'nın eşlik etmesi bekleniyor.

Porto'da ise rövanş karşılaşması öncesinde eksik bulunmuyor. Portekiz Ligi'nde lider Sporting'in 10 puan uzağında kalan mavi-beyazlılarda hücum sorumluluğu Oliveira - Meraga ve Taremi'nin omuzlarına yüklenmiş durumda. Üç futbolcunun bu sezon resmi maçlarda toplam 41 golü bulunuyor.

Muhtemel 11'ler:

Juventus'un muhtemel 11'i: Szczęsny, Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro, Chiesa, Rabiot, Arthur, Ramsey, Morata, Ronaldo

Porto'nun muhtemel 11'i: Marchesin, Manafa, Pepe, Diogo Leite, Zaidu, Sergio Oliveira, Uribe, Otavio, Corona, Marega, Taremi

Borussia Dortmund - Sevilla maçının muhtemel 11'leri için tıklayın!