Lucescu en sevdiği işi yaptı! İşte Kurt hocanın yeni yıldız adayı!

Lucescu en sevdiği işi yaptı! İşte Kurt hocanın yeni yıldız adayı!
Shakhtar Donetsk'in başındayken Brezilya'dan aldığı genç oyuncuları sonrasında ciddi paralarla Avrupa takımlarına satan Lucescu, Zenit'in başında da bu yönde ilk adımını attı. Brezilya'da adeta genç yetenek avcısı olan Lucescu, ara transfer döneminde de ilk olarak genç bir sambacıyı takımına kattı.

Mircea Lucescu yönetimindeki Rus devi Zenit St.Petersburg, Atletico Paranaense'nin genç yıldızı Hernani'yi 8 milyon Euro vererek renklerine bağladı. Genç oyuncuyla 5 yıllık sözleşme imzalayan Zenit, Ocak ayı transfer döneminin ilk bombasını patlatmış oldu. 

Defansif orta saha olarak oynayan 22 yaşındaki genç yıldız, aynı zamanda üstün hücum yeteneğiyle de dikkat çekiyor. Brezilya'nın Atletico Paranaense takımında 69 maçta 8 gol ve 1 asist kaydeden genç orta saha, yeni takımında oynamak için sabırsızlandığını belirtti. Kulüp yayın organlarına açıklamalarda bulunan Hernani, Mircea Lucescu'nun uzun zamandır kendisini izlediğini bildiğini ve onun takımında oynayıp, katkı yapmak için sabırsızlandığını söyledi. 

Hernani için önceden Monaco takımı da teklif yapmış ancak Atletico Paranaense yapılan teklifi kabul etmemişti. Zenit'in bu transfer hamlesi sonrası Axel Witsel'in takımdan ayrılacağı söylentileri artmaya başladı. Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Juventus'un transfer etmeye çok yaklaştığı Witsel için tekrar bir teklif yapmaya hazırlandığı iddia ediliyor. Söylentilere göre Juventus bu transferi 6 milyon Euro gibi bir rakamla bitirmeyi hedefliyor.

(Ligtv.com.tr)

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Medipol Başakşehir - Trabzonspor maçı canlı skor

Kasımpaşa - Beşiktaş maçı canlı skor


Osmanlıspor - Galatasaray maçı canlı izle

Karabükspor - Atiker Konyaspor maçı canlı izle

Aytemiz Alanyaspor - Akhisar Belediyespor maçı canlı skor