Kimse Hazard'ı istemiyor! Kariyeri çıkmaza girdi...

Kimse Hazard'ı istemiyor! Kariyeri çıkmaza girdi...
Son olarak İspanya La Liga devi Real Madrid'in formasını giyen ve sözleşmesini tamamlamasının ardından kulüpten ayrılan Eden Hazard, halen bir kulüple anlaşabilmiş değil...

Chelsea'den 115 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İspanyol ekibine geçen ve sonrasında yaşadığı sakatlıklar sebebiyle ciddi bir düşüş yaşayan Hazard, geçtiğimiz günlerde ülkesi Belçika'da verdiği bir röportajda, "Hala profesyonel olarak futbol oynayabilirim, vücudum buna el verebilir." açıklamasını yapsa da, yaz transfer döneminin son kısmına girilmesine rağmen bir kulüple anlaşma sağlayamadı. 

Fichajes'te yer alan habere göre ise oyuncuya son bir aydan fazla süredir herhangi bir resmi teklif gelmedi ve oyuncunun kariyeri çıkmaza girdi. 

Transfer etmekten vazgeçtiler

Transfer döneminin başında bazı MLS kulüplerinin yıldız oyuncu ile ilgilendiği belirtilirken, bu kulüplerin de oyuncuyu transfer etmekten vazgeçtiği ve elde herhangi bir teklifin kalmadığı da aktarıldı.

32 yaşındaki oyuncunun kariyerine devam edip etmeyeceği yönündeki kararını gelecek günlerde verebileceği de ifade edildi. 

Geçmişte Lille ve Chelsea formaları da giyen Hazard, Real Madrid forması ile 76 maça çıkarken, 7 gol ve 12 asistlik katkı sağladı. 

En parlak günleri Chelsea'deydi...

Efsanesi olduğu Chelsea forması ile ise 352 maça çıkan Hazard, 110 gol ve 92 asistlik performans sergilemişti. 

Belçika Milli Takımı formasıyla da 128 maça çıkan futbolcu, 33 kez gol sevinci yaşamıştı. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN