Kenan Yıldız için Juventus'u 80 milyon Euro bile ikna etmiyor

Kenan Yıldız için Juventus'u 80 milyon Euro bile ikna etmiyor
İtalya Serie A ekibi Juventus'ta forma giyen 18 yaşındaki milli futbolcu Kenan Yıldız için Arsenal'in devrede olduğu öne sürüldü.

İtalyan medyasından Tuttosport'un haberine göre Arsenal, Kenan Yıldız için Juventus'a ilgi mektubu gönderdi. Türk futbolcu için Torino ekibine 40 milyon Euro teklif etmeye hazır olduğu iddia edilen Arsenal'in genç oyuncuyu kadrosuna kazandırmak istediğine dikkat çekildi.

A MİLLİ TAKIMIN YENİ CEVHERİ KENAN YILDIZ KİMDİR? DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

"Kenan Yıldız'la ilgileniyoruz"

İngiliz devinin gönderdiği ilgi kağıdında, "Kenan Yıldız'la ilgileniyoruz. 40 milyon euro civarında bir meblağ teklif etmeye hazırız." ifadeleri kullanıldı. 

"80 milyon Euro bile..."

Bu teklif mektubuna, Teşekkürler ama 40 milyon Euro yeterli bir bedel değil. Hatta iki katı olan 80 milyon Euro bile Kenan için istediğimiz bonservis ücreti değil. Kenan Yıldız'ın etrafında bir kulüp projesi var ve o satılık bir oyuncu konumunda değil. şeklinde cevap verdiği aktarıldı. 

2022/23 sezonunun başında Bayern Münih altyapısından Juventus altyapısına geçen Kenan, Juventus A Takımı'nın formasını 17 kez sırtına geçirdi ve 3 gollük bir performans sergiledi. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN