"Karius'un kariyerini yeniden yazma şansı var"

"Karius'un kariyerini yeniden yazma şansı var"
İngiltere Lig Kupası final karşılaşmasında Newcastle United ile Manchester United karşı karşıya gelecek. Mücadele, 26 Şubat Pazar günü oynanacak. 

Newcastle United'ın İngiltere Premier League'deki son oynadığı Liverpool maçında as kalecisi Nick Pope kırmızı kart sebebiyle ManU karşısında cezalı duruma düşmüş, takımın ikinci kalecisi Dubravka ise sezon başında Manchester United forması ile kupada forma giydiği için final maçında oynama şansını yitirmişti. 

Karius'un şansı döndü

Takımın üçüncü kalecisi olan ve bir dönem Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın da kalesini koruyan ve Newcastle United'ın üçüncü kalecisi olan Loris Karius ise maçta oynama şansını elde etmişti. 
Final mücadelesi öncesinde basın mensupları ile bir araya gelen Newcastle United teknik direktörü Eddie Howe, Manchester United mücadelesinde kaleyi koruma ihtimali yüksek olan Loris Karius hakkında konuştu. 

"Karius'un başka bir hikaye olacağına inandım" 

Howe, "Karius'un kariyerini yeniden yazabilmesi için harika bir şansı var. Maçta neler olabileceğini tahmin edemeyiz ama futbolda bu tarzda çok fazla hikaye var. Kaleci sorunumuz çıktıktan sonra Karius'un kariyeri için başka bir hikaye olacağına inandım. Futbolun güzelliği burada. Karius'u izlemek harika olacak." ifadelerini kullandı. 

Alman file bekçisi, sezon başında Newcastle United takımına katılmıştı. Karius, iki yıldır resmi bir maçta forma şansı bulamadı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler