Kalli kimlerin peşinde?

Kalli kimlerin peşinde?
Geride kalan hafta sonunu Bundesliga maçlarını stadyumda izleyerek geçiren Karl-Heinz Feldkamp'ın yeni sezon çalışmaları burada !.. HTSPOR.com'un haberi:

Peş peşe gelen kötü sonuçların ardından lige havlu atan Galatasaray'da yeni sezon çalışmaları başladı. Sarı kırmızılı ekip Pazar günü oynanan maçta son dakikada yediği golle Ankaraspor ile 1-1 berabere kalmış ve lider Sivasspor ile arasındaki puan farkı 8'e yükselmişti.
 
YAKIN TAKİPTE
Galatasaray yönetimi tarafından alt yapı ile ilgili yeni bir yapılandırma konusunda görevlendirilen Karl-Heinz Feldkamp'ın Pazar akşamı Borussia Mönchengladbach - Arminia Bielefeld maçını canlı olarak statta izlemesi merak konusu oldu. Daha önce Schalke 04 ve VfL Wolfsburg kulüpleriyle alt yapı konusunda resmi ziyaretlerde bulunan Feldkamp'ın, Mönchengladbach ile böyle bir görüşmesi yok. Bu yüzden Feldkamp'in 1-1 biten maçta yeni sezon için Galatasaray'a kazandırmak üzere futbolcu izlediği düşünülüyor.
 
Galatasaray'da kiralık olarak oynayan ve akıbeti henüz belli olmayan kaleci Morgan de Sanctis'in yerine arayışlar içinde olan Galatasaray'ın adı geçtiğimiz günlerde Atletico Madrid'in kalecisi Leo Franco ile anıldı. Ancak küme düşme tehlikesi yasayan Mönchengladbach ve Bielefeld takımlarının da oldukça ilgi çekici kalecileri var.
 
KALE
Borussia kalecisi Logan Bailly devre arasında Belçika’nın Genk takımından Alman ekibine transfer oldu. 2013 yılına kadar sözleşmesi olan Bailly, 2008 Pekin Olimpiyatları’nda başarılı bir grafik çizen Belçika takımının kalecisiydi. Mönchengladbach'ta da oldukça başarılı bir performans gösteren Bailly, şimdiden Bundesliga'nın en iyi kalecilerinden biri olarak gösteriliyor.
 
Bielefeld'in kalecisi ise Dennis Eilhoff 26 yaşında ve o da son derece başarılı bir sezon geçiriyor. Geçen sezon kiralık oynadığı TuS Koblenz takımında dikkat çeken Eilhoff, bu sezona yedek olarak başlasa da kısa zamanda kaleyi Rowen Fernandez'den devralıp, ilk 11’in değişmez isimlerinden biri oldu. Adi Bundesliga'nın bazı takımları ile de anılan Eilhoff'un 2011 yılına kadar sözleşmesi var.
 
HÜCUMA YÖNELİK ORTA SAHA
İki takımın da göze batan diğer ilginç isimler ise Alman Milli Takımı ve Mönchengladbach'ın vazgeçilmez oyuncusu Marko Marin ve takım arkadaşı Michael Bradley. Marin ve Bradley hücuma yönelik orta saha oyuncusu olarak görev yapıyorlar. Bu arada bir çok ekibin yakından takip ettiği Bielefeld'in golcü oyuncusu Artur Wichniarek sakatlığı nedeniyle bu karsılaşmada yer almadı.