"Jose ile dostuz ama Pep ile konuşmuyoruz"

"Jose ile dostuz ama Pep ile konuşmuyoruz"
Fransa Ligue 1 ekiplerinden Monaco'nun formasını terleten Cesc Fabregas, kariyeriyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Tot Costa'ya verdiği röportajda beraber çalıştığı teknik direktörleri değerlendiren tecrübeli futbolcu, "Barcelona'dan ayrılmam konusunda bana en çok ilham veren isim Mourinho'ydu. Bana projesini anlattığında işin profesyonel tarafına öncelik verdim, bugün hala ona yazmaya devam ediyor ve kendisini bir dost olarak görüyorum. Bana çok yardımı dokundu ve kendisiyle beraber çalıştığım dönemde belki de en iyi sezonlarımdan birini geçirdim." sözleriyle Portekizli teknik adamın komutasındaki Chelsea'de ulaştıkları 2014-15 Premier Lig şampiyonluğuna atıfta bulundu.

Pep Guardiola'nın Barcelona'sında geçirdiği günlere de değinen 33 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusu, "Guardiola ile bir daha hiç konuşmadık. Bahsetmeye gerek duymadığım bazı şeyler yaşandı. O, benim çocukluk idolümdü, hem futbolcu, hem idol hem de teknik adam olarak belki de kendisinden en fazla şey öğrendiğim isimdi, ama hepsi bu." ifadelerini kullandı.