"İki taraf da anlaşırsa devam ederiz"

"İki taraf da anlaşırsa devam ederiz"
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselmelerini değerlendirirken, siyah beyazlı kulüpteki geleceği hakkında konuştu. 

Sergen Yalçın, maçın ardından yaptığı açıklamada "Çeyrek finale yakışır maç oldu. İki takımın oyuncularını da tebrik ediyorum. Çok daha erken bitirmeliydik. Penaltı şans işi, şans bize güldü." dedi.

Beşiktaş'taki geleceği hakkında da konuşan Sergen Yalçın "Sözleşme sadece benim istememle olmaz. Bu işler karşılıklı olur. İki taraf anlaşırsa, devam ederiz.  Bizim o konuda bir sıkıntımız yok. Camia ve taraftar istediği sürece burada oluruz." ifadelerini kullandı.

Montero'nun sakatlanarak oyundan çıkmasıyla ilgili de Sergen Yalçın "Montero değnek ile geziyor. Gençlerbirliği maçında oynamayabilir ama öyle olursa birileri oynar, problem olmaz." şeklinde konuştu.

Sergen Yalçın, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında, çeyrek finale yakışacak düzeyde bir futbol oynandığını dile getirdi. Her iki takımın oyuncularını gösterdikleri performans nedeniyle tebrik eden Sergen Yalçın, şunları kaydetti: 

"Bu kadar arka arkaya maçların oynandığı bir dönemde, sahadaki bütün oyuncular çok iyi mücadele etti. Mücadele tarafı böyle ancak maçın 120 dakikası bizim kontrolümüzde geçti. Birçok gol pozisyonuna girip atamadığımız, ürettiğimiz ama sonuçlandıramadığımız bir müsabaka oldu. Çok daha erken bitirmemiz gerekirdi. Çok net pozisyonlar vardı ancak bazen sonuçlandıramıyorsunuz, olmuyor. Bunu daha önce bir iki maçta daha yaşadık. Bir şanssızlık var. Her oynadığımız maçta bu tür şanssızlıklar yaşıyoruz. Ya 10 kişi kalıyoruz ya inanılmaz pozisyonlar harcıyoruz. Bunu bir an önce sonlandırmamız lazım. Çünkü çok zor bir periyot bizi bekliyor. Ligin devamında 17 maç var. Bir kupa maçımız var. Önümüzde yoğun bir maç trafiği olacak. İnşallah bu zorlu süreci sakatlıklar yaşanmadan tam kadro atlatırız. Tek temennim bu."