"Herkesin dualarını hissettik"

Video yükleniyor...

Fransa Ligue 1'de 2020-2021 sezonunu güçlü rakibi Paris Saint-Germain'in 1 puan önünde zirvede tamamlayarak, 10 yıl aradan sonra tarihinin 4. şampiyonluğuna uzanan Lille'in Türk yıldızlarından Zeki Çelik, bu unutulmaz zaferi canlı telefon bağlantısı aracılığıyla katıldığı Öğle Haberleri'nde beIN SPORTS'a anlattı.

Yakaladıkları tarihi başarıdan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek sözlerine başlayan milli futbolcumuz, "Uzun zamandır bunun hayaliyle yaşıyorduk. Herkesin dualarını hissettik. Türkiye'de bu kadar takip edildiğimizi bilmek, bizim için çok gurur verici. Ülkemizi burada temsil etmek, şampiyon olmak çok güzel. Çok mutluyuz. Lille'e ilk gelenlerden biri benim, çok zorluklar yaşadım. Antrenman ve dil konusunda. Geçen sene, takımın bu kadar iyi olacağını hissetmiştim ama şampiyon olacağımızı düşünmemiştim. Bu benim çok mutluluk verici. Alt liglerden buralara gelmek, şampiyon olmak, çok önemli bir şey. Hedefim hala çok büyük." ifadelerini kullandı.

Takımdaki diğer milli yıldızlarımızla aralarındaki yakın ilişkiye değinen Zeki, "Haftada bir kere Burak abide buluşuyoruz, yemek yiyoruz. Bazen de Yusuf'a gidiyoruz. Her zaman bir aradaydık. Şampiyonluğu her gün konuşuyorduk. Bana Burak abiyi sordular, Luis Campos yanıma gelip sordu. Ben çok iyi bir futbolcu olduğunu söylemiştim, ben demesem de alacaktı zaten. Yusuf'u da danışmışlardı. Burak abi çok hırslı, takıma abilik yaptı. Ben performansını normal görüyorum. Çok çalışıyor, bunu hak ediyor. Fransız taraftarlar bizi çok seviyorlar, Burak abiyi zaten görüyorsunuzdur. Burada Türk taraftarlar da var. Onları burada çok mutlu ettik. Herkesten çok güzel mesajlar aldık." sözlerini sarf etti.

Yaklaşan EURO 2020 hakkındaki görüşlerini de aktaran başarılı savunmacı, "Milli takım için çok umutluyum. Bence üst seviyeye çıkacağız. Yarı final, finale doğru gideriz diye düşünüyorum, inşallah. Umudum o." diyerek sözlerini noktaladı.