"Hepimiz korkuyoruz"

"Hepimiz korkuyoruz"
Watford kalecisi Heurelho Gomes son yapılan testlerde Kovid-19'a yakalandığı tespit edilen takım arkadaşı Adrian Mariappa ve antrenmanlara katılmayan takım kaptanı Troy Deeney's ile ilgili konuştu.

Premier Lig tarafından yayınlanan protokolü özellikle antrenmanlarda dikkatle takip ettiklerini söyleyen Gomes, sadece kendilerinin değil arkadaşlarının sağlığından da sorumlu olduklarını söyledi. 

Gomes arkadaşı Mariaapa'nın Kovid-19 testinin pozitif çıkması ile ilgili olarak ise: "Mariappa'nın virüse yakalandığını öğrendiğimizde bunu konuştuk. Mariappa sürekli evde kaldığını ve nasıl yakalandığını bilmediğini söyledi. Zaten problem de bu. Virüsün nerede olduğunu bilmiyorsunuz. Evde ya da markette. Bu yüzden tabi ki hepimiz korkuyoruz" diye konuştu. 

Gomes, antrenmanlara katılmayı kabul etmeyen takım kaptanı Troy Deenes için ise bunun için geçerli sebeplerini olduğunu söyledi. Böyle bir dönemde yaklaşık 10 yıldır takımda olan Deenes gibi oyunculara ihtiyaçlarını olduğunu ve bir takım olarak hareket etmelerinin önemli olduğunu belirtti. 

Oynayacakları maçların düşme potasında ve puan cetvelinde dezavantajlı konumda bulunan takımlar için çok daha zorlu geçeceğini de sözlerine ekledi.