Hacettepe ateşle oynuyor!

Hacettepe ateşle oynuyor!
Bank Asya 1. Lig'de son haftalarda iyi bir çıkış yakalamasına rağmen küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya olan Hacettepe, deplasmanda Ordu'uya diş geçiremedi.

 
Üst üste 3 maçtır kazanan ve son olarak geçtiğimiz hafta Kartalspor'u devirerek ligde kalma umutların arttıran Hacettepe, galibiyet serisini Orduspor deplasmanıda sürdüremedi. Bank Asya 1. Lig'in 31. haftasında 19 Eylül Stadı'nda Orduspor'a konuk olan başkent ekibi, zorlu maçtan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı.
 
Bu sonucun ardından 34 puana yükselen Hacettepe, maç fazlasıyla Mersin İdmanyurdu'nun üzerinde yer aldı. Başkent ekibi, gelecek hafta Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Karabükspor'u konuk edecek. Orduspor ise puanını 40'a çıkardı.
 
ORDUSPOR: 0 - HACETTEPE: 0 
STAT: 19 Eylül
HAKEMLER: Tolga Özkalfa, Şenol Ersoy, Gökhen Ercan  
 
ORDUSPOR: Onur, Fatih, Mehmet, Bilal  (Dk. 82 Anatoliy), Jerry, Emre Özkan, Ahmet  (Dk. 70 Şadi), Murat, Serdar  (Dk. 90 Rıza), Erol, Emrulah  
 
HACETTEPE: Ercüment, Emre Balak, Serhat, Ante, Selçuk, Sedat, Mustafa Kayabaşı, Serkan, Mustafa Kaya  (Dk. 90 Celal), Sezai  (Dk. 82 Mustafa Cevahir), Ali  (Dk. 59 Serhat) 
 
SARI KARTLAR: Dk. 42 Emre Balak, Dk. 68 Serhat, Dk. 69 Bilal, Dk. 90 Murat, Dk. 90 Ercüment