Galatasaray'dan Nabil Fekir bombası!

Galatasaray'dan Nabil Fekir bombası!
Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray, gelecek sezonun transfer çalışmalarına hız verirken, Real Betis forması giyen yıldız futbolcu Nabil Fekir'e kancayı taktı.

İspanyol medyasından Fichajes'in haberine göre; sarı kırmızılılar 30 yaşındaki Fransız yıldızla temasla geçti. Galatasaray'ın Fekir'e daha önceden de bir ilgisinin bulunduğu ve bu ilginin karşılıksız kaldığı vurgulanan haberde, Galatasaray'ın bu sefer daha istekli olduğu kaydedildi.    

Ayrıca Fekir'e İtalya'dan Milan'ın ve Suudi Arabistan'dan El-İttihad'ın da yoğun bir ilgisinin olduğu önee sürüldü. Bu iki kulübün tecrübeli futbolcuyu transfer etme konusunda Galatasaray'a rakip olduğu aktarıldı.

10 numaranın yanı sıra her iki kanatta da oynayan tecrübeli futbolcu, kariyerinin önemli bölümünü Lyon'da geçirdi. Fransız ekibinde 193 maça çıkan Fekir, 69 gol ve 46 asistlik performans ortaya koydu.

2019'da 20 milyon euro karşılığında Real Betis'e imza atan yıldız futbolcu, İspanyol ekibinde 156 maçta 29 gol, 28 asistle oynadı. Fekir'in Real Betis'le sözleşmesi 2026 yılında bitiyor.

beinsports.com.tr / Dış Haberler