Futbol dünyasından 'Anneler Günü' mesajları

Futbol dünyasından 'Anneler Günü' mesajları
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri, Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Siyah-beyazlı kulübün sosyal medya hesaplarından paylaşılan açıklamada, "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun." ifadesi kullanıldı.

Fenerbahçe Kulübünün internet sitesinde yer alan mesajda, şu görüşler paylaşıldı:

"Koşulsuz ve sınırsız sevgileri, eşsiz sabır ve şefkatleri ile bizleri hayata hazırlayan, fedakarlıklarıyla en büyük destekçimiz, yaşam yolculuğumuzun mimarları, kıymetli varlıklarımız, baş tacımız Annelerimiz… Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm annelerimize rahmet diler; şehit ve gazi annesi büyüklerimizin önlerinde saygıyla eğilir, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan annelerimizin Anneler Günü'nü kutlarız."

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Sınırsız sevgileri, hoşgörüleri ve fedakarlıklarıyla bizleri hayata hazırlayan dünyanın en kıymetli varlıkları annelerimizin Anneler Günü'nü en içten dileklerimizle kutlarız." denildi.

TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada ise "Sevgi, merhamet, şefkat ve fedakarlığın yegane simgesi, yetiştirdikleri yeni nesillerle geleceğimizi inşa eden, bizleri hep kucaklayan, dünyanın en değerli varlıkları tüm annelerimizin Anneler Günü'nü en içten duygularla kutlar, sağlık, başarı ve mutluluk dileriz." ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ise kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla paylaşılan mesajında, "Annelik makamı, kutsal ve yüce bir makamdır. Hayattaki en kıymetli varlığımız olan annelerimize; sadece bugün değil her gün, hak ettikleri değeri vermeliyiz. Beşiktaşlılık duruşumuzun temelini oluşturan; dürüstlüğü, öz güveni, saygıyı ve mütevazılığı çocuklarımıza aşılayan Beşiktaşlı anneler, sizlerin sevgisi ve çabalarıyla bizler geleceğe güvenle bakmayı sürdüreceğiz. Çocuklarımızı büyük emeklerle geleceğe hazırlayan, sonsuz sevginin ve fedakarlığın timsali olan annelerimize en kalbi duygularımla saygılarımı sunar, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde hanım başta olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutlarım." ifadelerini kullandı.