Fenerbahçe'nin yeni hocası pazartesi belli oluyor!

Fenerbahçe'nin yeni hocası pazartesi belli oluyor!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli takımın yeni teknik direktörünü pazartesi günü açıklayacaklarını duyurdu.

Habertürk ekranlarında kulübünün gündemine dair açıklamalarda bulunan Koç, Fenerbahçe'de gündemin birinci maddesi olan teknik direktör konusuyla ilgili "Aday sayısını 3'e indirdik. Seçildiğimiz takdirde, pazartesi günü yeni teknik direktörümüzü açıklayacağız" dedi.

Koç, basında ismi geçen Lucien Favre ve Zlatko Dalic ile ilgili ise şu ifadeleri kullandı:

"Lucien Favre'yle görüşmemiz olmadı. Temsil eden bir kişiyle görüştük, buraya uygun olmadığını, baskıyı seven biri olmadığını söyledi. Dalic benim çok istediğim biri, bize çok güzel bir rapor hazırlamıştı geçen sene. Tavrı bize, bana çok uyuyordu. Turnuva ertelenince olmadı. Bu raundda ise bir görüşmemiz olmadı."

Teknik direktör tercihi konusunda sarı-lacivertli taraftarların rahat olması gerektiğini söyleyen Koç, "Yapacağımız teknik direktör tercihinin sonuna kadar arkasında durun. Birkaç tane çok iyi isim var. Hem mevcut seneyi hem geleceği dizayn edecek, 2-3 sene A takım tecrübesi olan ve Avrupa'nın en iyi hocalarından biri olarak gösterilecek hocalar var. Bir-iki hoca daha var ki, kimsenin laf edemeyeceği ama futbol endüstrisiyle ara o kadar açılıyor ki, 6-7 milyon avroluk bir hocayı getirebilme imkanımız yok." şeklinde konuştu.