Fenerbahçe'nin rakipleri hakkında tüm detaylar burada!

Fenerbahçe'nin rakipleri hakkında tüm detaylar burada!
UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele edecek olan ekibimiz  Fenerbahçe'nin 2. turdaki rakibi belli oldu. Sarı lacivertli temsilcimiz, La Fiorita - Zimbru maçının kazananı ile tur için mücadele verecek. Bu gelişmenin ardından futbolseverler Fenerbahçe'nin rakipleri kim, hangi ligde, hangi takımlar ile oynayacak? Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'ndeki maçı ne zaman gibi soruları sormaya başladı. İşte bu soruların cevabı...

Fenerbahçe'nin rakipleri kimdir?

La Fiorita, San Marino'nun ligi Campionato Sammarinese'de yer alan bir futbol kulübüdür. 1967 yılında kurulan kulüpte Nicola Berardi, teknik direktörlük görevini yürütmektedir. Geçmişinde altı kez San Marino şampiyonluğuna ulaşan ekip, 6 kez de San Marino Kupası'nı kazanmıştır. La Fiorita, ligde son şampiyonluğuna 2021/22 sezonunda ulaşmıştı. 

Zimbru ise Moldova Ligi'nde yer alan bir kulüptür. 1947 yılında kurulan ekip, geçmişte 8 kez Moldova Ligi şampiyonluğu yaşamıştır. Zimbru, 6 kez de Moldova Kupası şampiyonluğuna ulaşmıştı. Yeşil sarılı ekip, geçtiğimiz sezonu Moldova Ligi'nin üçüncü sırasında tamamlamıştı. 

La Fiorita - Zimbru maçı ne zaman?

Fenerbahçe'nin rakibinin kesinleşeceği La Fiorita - Zimbru mücadelesinin ilk maçı 13 Temmuz tarihinde oynanacak. Mücadelenin rövanşı ise 20 Temmuz'da oynanacak. 

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunun ilk maçları 27 Temmuz, rövanşları ise 3 Ağustos'ta yapılacak. Turnuvalarda 3. eleme turunun kurası 24 Temmuz, play-off'ların kurası ise 7 Ağustos'ta çekilecek.