"Ghezzal ile görüştük, görüşürüz"

"Ghezzal ile görüştük, görüşürüz"
Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın yeni başkanı Burak Elmas, düzenlediği basın toplantısında görevi başında geçirdiği ilk ayını değerlendirerek kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Galatasaray'ın kaybedecek bir günü bile olmadığının altını çizen Başkan Elmas, "Hocamız ile bizim kendi dönemimiz boyunca sürecek 3 yıllık bir sözleşme yaptık. Daha sonra hepsini açıklayacağız. Evet, Ghezzal ile görüştük. İstediğimiz her oyuncuyla görüşmeye devam ederiz. Birçok oyuncuyla görüşüyoruz. Hocamızın arzu etmesi, oyuncunun maliyetinin Galatasaray'a uygun olması, oyuncunun karakterinin Galatasaray'da oynamaya uygun olması kriterlerini ele alarak oyuncularla görüşeceğiz." ifadelerini kullandı.

"PSV maçını bu kadromuz ile oynayacağız"

PSV ile oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turu müsabakası öncesinde herhangi bir transferin gerçekleşmesinin mümkün olmadığını belirten Başkan Elmas, "PSV maçının kadrosuna şu aşamada iki sürpriz futbolcu eklenmeyecek. İstediğimiz maliyetlerde şu anda Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda bir futbolcu ile anlaşamadık. Dolayısıyla PSV maçını bu kadromuz ile oynayacağız." şeklinde konuştu.

"Sayın Nur Çebi'nin en büyük sıkıntısı..."

Sarı-kırmızılı kulübün Valientin Rosier ve Rachid Ghezzal ile transfer görüşmeleri yapmasıyla ilgili kendisine yöneltilen soruyu yanıtlayan Başkan Elmas, "Her takım, arzu ettiği oyuncuyla görüşebilir, bu rekabetin gereğidir. Bu ilk defa olmuyor, geçtiğimiz senelerde bize de oldu. Sayın Nur Çebi'nin en büyük sıkıntısı, menajerlerin takımları birbirine vurdurup fiyat yükseltmesi. Orada dikkatli davranırız." cümlelerini sarf etti.