EuroLeague ve Devler Ligi beIN SPORTS HABER'de şifresiz

EuroLeague ve Devler Ligi beIN SPORTS HABER'de şifresiz
Turkish Airlines EuroLeague play-off serisi ve UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final eşleşmeleri beIN SPORTS aracılığıyla evlerinizin salonuna konuk oluyor, tüm sporseverler Real Madrid - Anadolu Efes ve Real Madrid - Chelsea karşılaşmalarını beIN SPORTS HABER ekranlarından şifresiz olarak izliyor!

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Anadolu Efes, play-off serisinin 3. maçında Real Madrid deplasmanına çıkacak, ilk iki karşılaşmadan galibiyetle ayrılan lacivert-beyazlılar Final Four bileti için parkede olacak! Bu maç, bütün heyecanıyla 27 Nisan Salı günü saatler 20:00'yi gösterirken beIN SPORTS HABER ve beIN SPORTS HD 3 ortak yayınıyla basketbolseverlere ulaşacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final perdesi açılıyor! Liverpool'u devre dışı bırakarak adını yarı finale yazdıran İspanyol devi Real Madrid, Porto'yu turnuvanın dışına iten Londra temsilcisi Chelsea'yi konuk edecek, futbolseverler bu keyifli eşleşmeyi 27 Nisan Salı günü saatler 22:00'yi gösterirken beIN SPORTS HABER ve beIN SPORTS HD 4 ortak yayınından takip edebilecek.