"En güçlü kadromuz bu"

Video yükleniyor...

A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Stefan Kuntz, İskoçya maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. 

Kuntz, "Tam bir kadromuz var. Eksik oyuncu yok. Kötü sonuçlardan ciddi ders kazandık. Önümüzde tek hedef var, Avrupa Kupası elemelerinde en iyi sonuçları almak. Buna hazırlanacağız." dedi. 

Kuntz, Rıdvan Yılmaz hakkında sorulan bir soruya ise, "Kendisi çok şey beklediğimiz bir oyuncu. Türkiye'nin en büyük takımlarından biri olan Beşiktaş'ta oynuyordu, transfer oldu Rangers'a. Bunun kendisi için iyi olacağını düşündüm sonra. Kendisi iyi bir takıma gitti. Sakatlık geçirdi, yıl sonuna kadar sakatlığının geçeceğini takip ediyorum. Maçlarını izlemek için Glasgow'a da gideceğim." diye konuştu. 

Teknik adam, "Acı veren tecrübeler her zaman en çok akılda kalan olur. En çok dersi çıkarabileceğiniz konular da bunlar oluyor. Ne yazık ki haziran kampında aldığımız 4 galibiyetten sonra, 2 galibiyetle bunu süslemek istedik ama başaramadık. Önümüzdeki maçlarda farklı bir takımın sahada olacağını bekliyorum. 11 tane eksik oyuncumuz, bu kampta bizimle beraber. Tüm tecrübeli oyuncular kadrodaysa, bu diğer oyuncular için de faydalı oluyor." ifadelerini kullandı. 

Kuntz, "Bir iki isim dışında en güçlü kadromuz bu bizim. Dorukhan ve Rıdvan sakatlıklarından dolayı yok, bunlar bizi üzüyor. Buna benzer bir kadro ile Dünya Kupası'na katılırdık." diyerek sözlerini sonlandırdı. 

HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN İSKOÇYA MAÇI ÖNCESİNDEKİ AÇIKLAMALARINI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN!