Dortmund, Haaland'ı bırakmıyor

Dortmund, Haaland'ı bırakmıyor
Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'un golcüsü Erling Haaland, yaz transfer döneminde de Avrupa devlerinin listelerinin ilk sırasında yer almaya devam ediyor.

Norveçli yıldızın en ısrarcı taliplerinin arasında İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea de bulunuyor.

Ancak, Sky Sports'un Almanya edisyonunun haberine göre Londra temsilcisinin genç santrfor için sunduğu açılış teklifi, kulübü Borussia Dortmund tarafından reddedildi.

Öte yandan Erling Haaland için hiçbir takımın resmi teklif yapmadığının altını çizen İtalyan muhabir Fabrizio Romano ise, kişisel sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda, "Chelsea'nin Haaland'la ilgilendiğini bilen Borussia Dortmund, oldukça büyük bir teklif gelmezse oyuncuyu satmayacak." ifadelerini kullandı.



Bir süredir ilk 11 için forvet arayışlarını sürdüren Maviler'in yüksek bir teklifle Dortmund'un kapısını çalması beklenirken, Haaland ve kulübünün bu hamleye ne şekilde karşılık vereceği ise şimdiden merak konusu.

Geride bıraktığımız sezon boyunca sarı-siyahlı forma altında UEFA Şampiyonlar Ligi, Bundesliga, Almanya Federasyon Kupası ve Almanya Süper Kupası dahil olmak üzere toplamda 41 resmi maça çıkan Haaland, bu karşılaşmalarda takımına 41 gol ve 12 asistlik skor katkısı vermeyi başarmıştı.