Diagne'den Çizme'ye yeşil ışık

Diagne'den Çizme'ye yeşil ışık
İtalya'nın önemli spor sitelerinden Tutto Mercato'ya konuşan Mbaye Diagne, özellikle kariyerinin geleceğine ilişkin çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

Senegalli forvet, "Bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatım oldu. Hayalimi gerçekleştirdim, bundan memnunum. Şimdi Galatasaray'a döneceğim çünkü 2023'e kadar sözleşmem var. Sonrası için Türkiye'deki ligin bitmesini beklemek zorundayım. Sezon sonu neler olacağını göreceğiz." dedi.

Bir dönem Juventus formasıyla İtalya'da oynadığını hatırlatan Diagne, "İtalyan futbolunu seviyorum. Orada kariyerime başladım ve ilk imzamı attı. Belki bir gün geri dönme şansım olur. İtalya Serie A Ligi zor bir lig ama ben hazırım." sözleriyle Çizme ekiplerine yeşil ışık yaktı.

Son olarak, Club Brugge günlerine ilişkin açıklamalar yapan Diagne, "Belçika şampiyonluğunu hak ettik. Tabii ki kazanma şeklimiz böyle olmayabilirdi. Ben katkı sağladığımı düşünüyorum. Koronavirüs nedeniyle maçlara devam edemedik ama en yakın takipçimizle 15 puan fark vardı ve şampiyonluğu kazanacağımıza inanıyorduk. Hem Galatasaray'da hem de Club Brugge'de üst üste iki sezon şampiyonluk yaşadığım için mutluyum" diyerek sözlerini noktaladı.