Cheadle: 'LeBron'u sakatlamayın' kuralımız vardı

Video yükleniyor...

Los Angeles Lakers'ın süper yıldızı LeBron James'in boy gösterdiği "Space Jam: Yeni Miras" filminin gala gecesi yapıldı.

25 yıl önce Michael Jordan'ın oynadığı ve bir nesle damgasını vuran Space Jam filminin ikincisi için gala gecesi yapıldı.

Los Angeles Lakers'ın süper yıldızı LeBron James'in başrolü üstlendiği "Space Jam: Yeni Miras" filminin tanıtımına birçok ünlü katıldı.

Lakers'ın salonu olan Staples Center'da yapılan gala gecesinde LeBron James çok heyecanlı olduğunu söyledi.

James, "Bu filmi yaparken çok heyecanlıydım. Aslında bu yeniden yapılan bir film değil çünkü adında da belirtildiği gibi yeni bir miras. Ama ilk filmin ne kadar iyi olduğunu biliyorsunuz. Bu işe kalbimi koydum ve insanların göreceği şey için çok heyecanlıyım" dedi.

James ile birlikte başrolü paylaşan Don Cheadle ise yıldız oyuncuyla birlikte basketbol oynayıp oynamadıkları ile ilgili bir soruya şöyle yanıt verdi:

"Çok isterdim ama hayır, oynamadık. Çünkü çok net bir 'LeBron'u sakatlamayın' kuralımız vardı. Bu nedenle LeBron'un kariyerine engel olacak bir durumun içerisinde olmak istemedik. Filmde göreceksiniz, zaten ben basketbol oynayacak kıyafetler içerisinde olmadım. Rolüm farklıydı."