Candeias yeniden A. Alanyaspor'da

Candeias yeniden A. Alanyaspor'da
Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor, Daniel Candeias ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Akdeniz temsilcisinin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşılan bilgilendirme metninde, "Kulübümüz, 2016-2017 sezonunda da formamızı giyen Portekizli futbolcu Daniel Joao Santos Candeias'ı yeniden kadromuza dahil etti. Candeias, kendisini 2 yıllığına renklerimize bağlayan imzayı, tesislerimizde düzenlenen imza töreninde attı.

Başkanımız Hasan Çavuşoğlu, "Candeias size yabancı değil. Evlat yuvaya döndü. Onu anlatmaya gerek yok. Kaldığı yerden devam edecek. Daha da faydalı olacağına, performansının artacağına inanıyorum. Alanya'dan ayrıldıktan sonra da bizimle irtibatını kesmemişti. Hep arayıp sordu. Alanya'yı benimsediği için yeniden geldi. Aramıza hoş geldin Candeias." dedi.

Candeias, "Evime döndüğüm için çok mutluyum. Buradan ayrıldıktan sonra da her zaman bu kulübe dönmek istedim. Her zaman kontak halindeydik. Benden beklentileri de iyi biliyorum. Bu beklentileri zaten karşılayabilecek bir yapıya sahibim. Buna da hazırım" diye konuştu." ifadelerine yer verildi.