Bugün kimseye söz vermeyin!

Bugün kimseye söz vermeyin!
beIN SPORTS'ta bugün Süper Lig, TFF 1. Lig, İtalya Serie A ve İngiltere Championship olmak üzere 4 ligden 16 maç yayını ile futbolseverler maça doyacak. 

Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun 33. haftasında birbirinden önemli 7 karşılaşma oynanacak. 

Sezonun son derbisinde iki ezeli ekip Beşiktaş ile Fenerbahçe, Vodafone Park'ta kozlarını paylaşacak. Şampiyonluk şansı kalmayan ama sezonu en üst noktada bitirmek isteyen iki ezeli rakip, sahaya kazanmak için çıkacak. 

Vodafone Park'taki sezonun son derbisi saat 21:00'dan itibaren beIN SPORTS HD 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak. 

Medipol Başakşehir, kulüp tarihinin en önemli sınavında Hes Kablo Kayserispor karşısında çıkmaya hazırlanıyor. Turuncu lacivertliler, kümede kalma mücadesi veren rakibini yendiği takdirde tarihinde ilk kez şampiyon olacak. 

Okan Buruk'un öğrencilerinin Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayacağı tarihi karşılaşma 21:00'den itibaren beIN SPORTS HD 3'ten naklen izlenebilecek. 

Üst üste aldığı başarısız sonuçlarla şampiyonluk yarışındaki avantajı Medipol Başakşehir'e kaptıran Trabzonspor ise, Süper Lig'e tutunma mücadelesi veren İttifak Holding Konyaspor'u konuk ediyor. Bordo mavililerin ayaklarının sahada, kulaklarının ise Medipol Başakşehir - HK Kayserispor maçında olacağı maç 21:00'dan itibaren beIN SPORTS HD 2'den futbolseverlerle buluşacak. 

Avrupa Kupalarına katılma yolunda 3 puan hedefleyen Demir Grup Sivasspor ile Gençlerbirliği'ni karşı karşıya getirecek maç 21:00'dan itibaren beIN SPORTS HD 4'den naklen yayınlanacak. 

Süper Lig'de 15'inci sırada bulunan BtcTürk Yeni Malatyaspor, 16'ncı sıradaki Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Ligd kalma adına kritik öneme sahip bu müthiş karşılaşma 21:00'dan itibaren beIN SPORTS MAX 1'den yayınlanacak.

Süper Lig'in 9'uncu sırasında bulunan Fraport TAV Antalyaspor, ligin son sırasındaki MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak. Başkent ekibinin ligde kalma umutlarını son maça taşımak açısından büyük öneme taşıyan bu karşılaşma 21:00'dan itibaren beIN SPORTS MAX 2'de...

Süper Lig'deki son maç Aytemiz Alanyaspor ile Yukatel Denizlispor arasında oynanacak. Avrupa Kupalarına katılma mücadelesi veren Akdeniz ekininin Denizlispor'u konuk edeceği karşılaşma 21:00'dan itibaren beIN CONNECT'ten yayınlanacak. 

TFF 1. Lig'in 34. ve son haftasında iki maç oynanacak. Eskişehirspor'un Boluspor'u ağırlayacağı maç 17:30'da beIN SPORTS MAX 1, Osmanlıspor'un da EH Balıkesirspor ile oynayacağı karşılaşma 17:30'da beIN SPORTS MAX 2 kanalında futbolseverler buluşacak. 


Futboldaki pazar şöleni Serie A maçlarıyla devam edecek. Devler Ligi'ne katılma mücadelesi veren Inter'in milli yıldızlarımız Cengiz Ünder ile Mert Çetin'in formalarını giydiği Roma karşı karşıya gelecek.

Gennaro Gattuso'nun göreve gelmesiyle çıkışa geçen Napoli, sahasında Udinese'yi konuk edecek. Son 10 maçta sadece bir mağlubiyet alan Napoli'nin Avrupa'ya giden yolda kaybetmeye tahammülü yok.

Serie A'daki 6 maçın programı şu şekilde:

18:15 Parma - Sampdoria (beIN SPORTS 3)
20:30 Brescia - Spal (beIN CONNECT)
20:30 Fiorentina - Torino (beIN CONNECT)
20:30 Genoa - Lecce (beIN CONNECT)
20:30 Napoli - Udinese (beIN CONNECT)
22:45 Roma - Inter (beIN CONNECT)


16 yıl sonra Premier Lig'e geri dönen Leed United, play-off'u kovalayan Phillip Cocu'nun çalıştırdığı Derby County ile deplasmanda karşılaşacak. Pride Park Stadı'ndaki karşılaşma 16:00'dan itibaren beIN SPORTS HD 4'den naklen yayınlanacak.