"Bu sezon 15 gol atabileceğime inanıyorum"

Video yükleniyor...

Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'un golcüsü Davidson, muhabirimiz Deniz Biricik'in sorularını yanıtladığı röportajında beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu.

Yaklaşan yeni sezona dair beklentilerini ve hedeflerini dile getirerek sözlerine başlayan Davidson, "Geçen sezon daha üst sıraları hedeflemiştik, umarım bu sezon ligi daha iyi bir yerde bitireceğiz. Bu sezon 15 gol atabileceğime inanıyorum. Sahaya her çıktığımızda galibiyeti hedefleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Hat-trick yaparak tamamladığı Atakaş Hatayspor maçında ortaya koyduğu performansı değerlendiren Davidson, "Kariyerimde ilk defa böyle bir performans sergiledim. Topu eve götürdüm, oğlumla birlikte arada sırada oynuyoruz. Bazen topa uzaktan bakıp 'Acaba bunu kaç kez daha yapabilirim?' diye hayal kuruyorum." şeklinde konuştu.

Süper Lig'de kendisine göre öne çıkan oyuncular hakkında görüş de belirten Davidson, "Kaleci olarak Muslera'yı söyleyebilirim, onlara karşı oynadığımız maçta bizi çok zorlamıştı. Beşiktaş da bize karşı iyi bir savunma yapmıştı. Ghezzal ve Boupendza geçen sezon çok etkileyici performanslar sergiledi. Diouf'da iyi işler çıkardı." diyerek sözlerini noktaladı.