"Bu organizasyon kişisel çıkarlara hizmet eder"

Video yükleniyor...

UEFA Yönetim Kurulu üyeliğine tekrar seçilen Paris Saint-Germain Başkanı Nasser Al Khelaifi, Avrupa Süper Ligi projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

İsviçre'nin Montrö şehrinde düzenlenen UEFA'nın 45. Olağan Kongresi'nde tekrardan UEFA Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen, Paris Saint-Germain'in başkanı Nasser Al Khelaifi, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. 

Katarlı iş adamı UEFA Yönetim Kurulu'na tekrardan seçilmekten ötürü gurur duyduğunu söyledi ve: "Avrupa futbolu için tarihi günler yaşıyoruz. Bütün paydaşlar sevdiğimiz bu oyunu korumak için inanç ve gururla beraber çalışmalı." ifadelerini kullandı. 

Avrupa Süper Ligi hakkındaki son gelişmeleri de yorumlayan başarılı futbol adamı, Paris Saint-Germain olarak UEFA ile birlikte haraket edeceklerinin altını çizerek; "UEFA'nın hali hazırda işleyen rekabet modelinin geliştirilmesi kaçınılmazdı ve sunumu da yapıldığı gibi bu doğrultuda 24 aylık bir çalışma mevcut. 70 yıldır Avrupa futbolunun gelişmesi için çalışan UEFA'nın desteğini almadan gerçekleştirilecek olan organizasyonlar, futbol ailesinin sorunlarına değil, kişisel çıkarlara hizmet edecektir. Paris Saint-Germain; UEFA, Avrupa Kulüpler Birliği ve futbolun bütün paydaşları ile inanç, gurur ve saygı ile çalışmaya devam edecktir." diye konuştu.