Bu maçları kaçırmayın!

Bu maçları kaçırmayın!
Pandemi nedeniyle evlerimizde olsak da dünyanın dört bir yanında spor müsabakaları bu hafta da kaldığı yerden devam ediyor, doyumsuz heyecan beIN SPORTS aracılığıyla evlerinizin salonuna konuk oluyor!

Süper Lig, TFF 1. Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, Fransa Ligue 1, Fransa Ligue 2, İtalya Serie A Ligi, Turkish Airlines EuroLeague, EFL Championship, Avustralya A-League, Starligue ve WTA'de birbirinden keyifli karşılaşmalar her zaman olduğu gibi yine beIN SPORTS ekranlarından sporseverlere ulaşıyor!

İşte bu hafta kaçırmamanız gereken maçlar:

Arsenal -Villarreal
UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş karşılaşmasında Arsenal, İspanya'da 2-1 kaybettiği maçın rövanşında Villarreal'i misafir edecek. Premier Lig'de kötü bir sezon geçiren Arsenal, Emirates'teki maçta final biletini cebine koyarak taraftrlarını bir nebze olsun mutlu etmeyi hedefliyor. Villarreal ise ilk maçta kolay lokma olmadığını gösterdiği rakibini bir kez daha yenerek finale adına yazmadırmayı amaçlıyor. 

Arsenal ile Villarreal arasındaki müthiş kapışma 6 Mayıs Perşembe 22:00'den itibaren beIN SPORTS HD 1'den ekranlara gelecek.