Canın sağolsun Başakşehir

Canın sağolsun Başakşehir
UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda temsilcimiz Medipol Başakşehir, deplasmanda 90. dakikada yediği golle Braga'ya 2-1 mağlup oldu.

Maça iyi başlayan Başakşehir, ilk yarıda topun hakimiydi. Ancak 26. dakikada savunmanın bir anlık hatasını iyi değerlendiren Ahmed Hassan, Braga'yı 1-0 öne geçirdi. Başakşehir bu gole cevabı ise gecikmedi. 28. dakikada kazanılan serbest vuruşta topu başına geçen Emre Belözoğlu, harika bir golle skora dengeyi getirdi. İkinci yarıda da etkili olan temsilcimiz, buna karşın aradığı galibiyet golünü bulamazken, 90. dakikada Fransergio'nun golü, Braga'ya 2-1'lik galibiyeti getirdi. 

Bu sonuçla Medipol Başakşehir 1 puanda yükselirken Braga puanını 6 yaptı.

Braga: 2 - Medipol Başakşehir: 1

Stat: Braga Belediye
Hakemler: Matej Jug, Matej Zunic, Manuel Vidali (Slovenya)

Braga: Lima, Goiano, Ferreira, Silva, Sequeira (Dk. 20 Xadas), Esgaio, Vukcevic, Danilo (Dk. 70 Fransergio), Teixeira (Dk. 79 Horta), Paulinho, Ahmed Hassan

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Caicara, Da Costa (Dk. 46 Attamah), Epureanu, Clichy, Gökhan İnler, Emre Belözoğlu, Visca, Mossoro (Dk. 81 Mahmut Tekdemir), Elia, Mevlüt Erdinç (Dk. 74 Mehmet Batdal)

Goller: Dk. 26 Ahmed Hassan, Dk. 89 Fransergio (Braga), Dk. 28 Emre Belözoğlu (Medipol Başakşehir)

Sarı kartlar: Dk. 24 Goiano, Dk. 27 Silva (Braga), Dk. 32 Da Costa (Medipol Başakşehir)

Ludogorets kazandı
Grubun diğer maçında ise Ludogorets, sahasında Hoffenheim'i 2-1 yendi. 2. dakikada Kaderabek'in golüyle devreye 1-0 geride giren Ludogorets, aradığı beraberlik golünü 46'da Dyakov'la buldu. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren gol ise 72. dakikadak Lukoki'den geldi.

Bu sonuçla Ludogorets 4 puana yükselirken Hoffenheim 0 puanda kaldı.