Elazığ'dan müthiş geri dönüş (ÖZET)

Video yükleniyor...

Spor Toto 1. Lig'de günün en ilginç maçı Birevim Elazığspor ile Ümraniyespor arasındaydı. 

Son 10 dakikaya 3-0 yenik giren ev sahibi, müthiş bir geri dönüşle 1 puanı kurtardı ve şansını son 2 maça taşıdı. Son şansı için Ümraniye karşısına çıkan Elazığ, 20. dakikada Bahadır, 66'da Emircan ve 80'de Recep'e engel olamayınca tüm umutlarını tüketti. Ancak bu dakikadan sonra açılan ev sahibi 84'te Bekamenga, 88 ve 89'da Mustafa ile müthiş bir geri dönüşe imza atarak şansını devam ettirdi. 

Ümraniyespor ise 52 puanda kalarak play off yolunda çok ağır bir darbe almış oldu. 

Birevim Elazığspor: 3 - Ümraniyespor: 3

Stat: Yeni Malatya

Hakemler: Yasin Kol, Murat Şener, Uygar Bebek

Birevim Elazığspor: Ahmet Doğan, Idrissa Diarra, Murathan Özen, Kadir Bekmezci (Dk. 65 Murat Ceylan), Serdar Özbayraktar, Mustafa Eskihellaç, Gökhan Akkan, Lamine Diarra (Dk. 57 Bekamenga), Abdülkadir Kayalı, Camara (Dk. 76 Cengizhan Akgün), Ahmet Burak Solakel

Ümraniyespor: Burak Öğür, Appindangoye, Timur Temeltaş, Vasilogiannis (Dk. 64 Recep Aydın), Bahadır Taşdelen (Dk. 84 Dialiba), Emircan Altıntaş, Serkan Göksu (Dk. 90+1 Leandrinho), Alaaddin Okumuş, Karahan Yasir Subaşı, Muhammed Gönülaçar, Atabey Çiçek

Goller: Dk. 20 Bahadır Taşdelen, Dk. 66 Emircan Altıntaş, Dk. 79 Recep Aydın (Ümraniyespor), Dk. 85 Bekamenga, Dk. 88 ve Dk. 90 (Penaltıdan) Mustafa Eskihellaç (Birevim Elazığspor)

Sarı kartlar: Dk. 39 Idrissa Diarra, Dk. 59 Murathan Özen, Dk. 72 Murat Ceylan, Dk. 73 Mustafa Eskihellaç, Dk 83 Abdülkadir Kayalı  (Birevim Elazığspor), Dk. 58 Appindangoye (Ümraniyespor)