Bir kupa, 3 takım! Tek hedef; şampiyonluk

Bir kupa, 3 takım! Tek hedef; şampiyonluk
Tarihin en uzun ve en unutulmaz sezonunda Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe, 1959'dan bu yana ilk kez son haftaya şampiyonluk için çıkıyor! Peki kazanan hangi takım olacak? Bu heyecan her zaman olduğu gibi beIN SPORTS ekranlarında belli olacak.

Zirvedeki Beşiktaş ile Galatasaray ikili averajda eşit durumda bulunurken, sezon sonunda olası puan eşitliğinde şampiyonu genel averaj belirleyecek. Ligde Beşiktaş'ın +44, Galatasaray'ın ise +42 averajı bulunuyor. Fenerbahçe ise son haftaya ezeli rakiplerinin iki puan gerisinde giriyor.

41. hafta mücadelesinde Fatih Karagümrük'e 2-1 mağlup olan lider Beşiktaş, şampiyonluk yolunda puan avantajını kaybetti. Siyah-beyazlılar, ligin son haftasında Göztepe deplasmanında hem galip gelme hem de Galatasaray ile arasındaki averaj farkını koruma peşinde olacak.

Yukatel Denizlispor galibiyetiyle Beşiktaş ile puanını eşitleyen Galatasaray ise sahasında Helenex Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Sarı-kırmızılılar, şampiyonluğa ulaşmak için rakibini farklı yenmenin yollarını arayacak.

Demir Grup Sivasspor'a 2-1 kaybeden Fenerbahçe'nin rakibi ise Hes Kablo Kayserispor. Sarı-lacivertlilerin gözü sahada, kulağı ise ezeli rakiplerinin maçlarında olacak.


Süper Lig'de şampiyonluğun kaderini belirleyecek üç maçın yayınlanacağı kanallar şu şekilde:

Göztepe - Beşiktaş | beIN SPORTS HD 1

Galatasaray - Helenex Yeni Malatyaspor | beIN SPORTS HD 2

Hes Kablo Kayserispor - Fenerbahçe | beIN SPORTS HD 3