Beşiktaş'ta hedef Joao Mario

Video yükleniyor...

Geride kalan sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele edeceğı gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren siyah beyazlı yönetimin radarına giren son isim Joao Mario oldu.

Geçen sezon da futbolcuyu gündemine alan ve kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, Portekizli oyuncuya bu kez siyah beyazlı formayı giydirmek istiyor. Bonservisi Inter'de bulunan ve İtalyan kulübüyle 1 sezon daha sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki futbolcu, geride kalan sezon 19 yıl sonra lig şampiyonu olan Sporting Lizbon'da 28 maçta görev almış ve takımın önemli parçalarından biri olmuştu.

Portekizde yayın yapan Record gazetesi, Lizbon ekibinin, merkez orta sahada görev alan futbolcu için önerdiği bonservis bedelinin Inter tarafından düşük bulunduğunu ve Portekiz ekibinin Joao Mario'yu gelecek sezon planlarından çıkarmayı düşündüğünü yazarken, Portekiz Milli Takımı'yla Avrupa şampiyonluğu yaşama başarısı da gösteren futbolcuya Beşiktaş'ın ciddi ilgisinin olduğunu belirtti. Gazete; Nice, Spartak Moskova ve Villarreal'i de futbolcunun olası transferinde Beşiktaş'ın rakipleri olarak gösterdi.