"Beşiktaş'a karşı geri dönmek kolay değil"

Video yükleniyor...

Süper Lig 2020-2021 Sezonu'nun 33. hafta mücadelesinde Beşiktaş'a mağlup olan Aytemiz Alanyaspor'da futbolcular Juanfran ve Salih Uçan, maçın ardından beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu.

İlk olarak mikrofon karşısına geçen Juanfran, "Ligin liderine karşı kolay bir maç oynamayacağımızı biliyorduk. Erken bir gol yedik. Çok net goller kaçırdık. En az birini atsaydık, oyuna farklı bir yön verebilirdik. İkinci golü yedikten sonra İstanbul'da, Beşiktaş'a karşı geri dönmek kolay değil." ifadelerini kullandı.

Juanfran'ın ardından söz alan Salih ise, "Kupa maçını çok önemsiyorduk. Kupa maçını kaybettikten sonra takımın üstünde moralsizlik oldu. Antrenman, sohbet, her yerde üzüntüsünü yaşadık. Kendi aramızda konuştuk ama atlatamadık. Beşiktaş'a karşı istediğimizi yapamadık. Alanyaspor liderdi, bunu biz başardık. Trabzonspor'u Galatasaray'ı deplasmanda iyi oyunla yendik. Kupa maçından sonra kara bulut var. İstediğimizi yapamıyoruz. Heyecanlı mı diyeyim, tırsak mı diyeyim, kötü başladık. Gol yedikten sonra toparlayamıyoruz. Alanyaspor olarak kendimizi iyi bulmadım. Beşiktaş'a karşı çok önemli pozisyonlar bulduk, kaçırdık. Arkadaşlarımla ilgili bir şey demiyorum. Bireysel değil, takım olarak kaçırdık. Büyük takımlarla oynarken, bunları atmalıyız. Alanyaspor'u sahaya geri döndürmemiz gerekiyor." yorumunu yaptı.